Rechten

Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn eigendom van hetbewustestel.nl, tenzij anders vermeld. Wil je een blogartikel en/of afbeelding overnemen? Vermeld dan de bron en de naam van onze website erbij. Neem je een blogartikel en/of afbeelding over vanuit een bedrijf, vraag dan eerst even schriftelijk toestemming aan ons via e-mail.

Disclaimer

We doen ons best om volledige en juiste informatie te geven op onze website. Maar aan de inhoud van de website kunnen geen rechten ontleend worden. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden worden informatie op pagina’s van derden waarnaar we linken.

Reacties

In principe laten we alle reacties toe. Is een reactie echter beledigend of discriminerend van aard, dan verwijderen we deze. Ook spam reacties laten we niet toe.

Affiliates

Op onze website vind je geen reclamebanners, pop-ups of advertenties. Daar houden we niet van. Want het komt de leesbaarheid van de website niet ten goede. Wel maken we soms gebruik van affiliate links. Wanneer je daarop klikt en een bestelling doet, ontvangen wij een klein deel van de opbrengst. Als koper merk je daar weinig van: de prijs die jij betaalt voor het product of de dienst blijft hetzelfde. Wij gebruiken de opbrengst van affiliate links om de website draaiende te houden (hostingkosten, updates). Verder verdienen we niets aan de website.

Heb je vragen? Stel ze ons via e-mail!

Site Footer

Sliding Sidebar

Welkom bij Het Bewuste Stel

Iris & Bouke

Wat leuk dat je er bent! Wij zijn Iris en Bouke. We delen op deze website onze zoektocht naar een meer bewust leven. We schrijven over minimaliseren, zero waste, het tiny house dat we bouwen en andere bewuste keuzes die we maken. We hopen ook jou te inspireren om een leven te leiden dat bij jou past.

Meer over ons lees je hier.

Veel leesplezier!

Volg ons via e-mail