open dag tiny house
Drukbezochte eerste tiny house open dag in september 2020

Zero Waste Wandeltour Apeldoorn

Zaterdag 4 juni | 09.00- 12.00 uur | Fietsenstalling Paslaan | Paslaan 1, Apeldoorn

Wil je weten hoe je boodschappen doet met minder plastic? En bij welke winkels je terecht kunt met je eigen bakjes en zakjes? Wil je anderen ontmoeten die ook graag minder plastic gebruiken? Ga dan met Iris mee op pad! Samen met gids Tiphaine leidt zij je langs haar favoriete zero waste adressen in Apeldoorn. De tour start bij Fietsenstalling Paslaan.

Wat neem je mee?

  • Je eigen boodschappentas
  • Een beker voor koffie of thee
  • Een paar potjes, bakjes of zakjes, voor aankopen onderweg (bijvoorbeeld jampotjes, tupperware, etc.)

Aanmelden kan via deze link. Woon je niet in Apeldoorn? Geen nood, want er vinden meer dan zestig tours plaats in Nederland. Een overzicht van alle plaatsen en data vind je op de website van Zero Waste Nederland.

Open dag Klein Zuidbroek

Zaterdag 25 juni 2022 | 13.00 – 16.00 uur | Klein Zuidbroek | Rumbastraat 171, Apeldoorn

Het is weer zover: wij openen de deuren van ons tiny house. Ook de andere huisjes van onze tiny house community zijn open voor bezoek. Kijk binnen, ga met ons in gesprek en loop een rondje door de gezamenlijke moestuin. Neem je eigen mok mee voor een kop koffie of thee. Je krijgt er als vanouds iets lekkers bij. Kom zoveel mogelijk met het OV of met de fiets in verband met beperkte parkeergelegenheid. Zien we je de 25e?

Wat doen we nog meer?

Ons streven is om anderen te inspireren om meer bewust te leven. Rondom klein wonen, bewuster consumeren, minder afval produceren en andere duurzame keuzes maken. We doen dat online, zoals via deze blog, open dagen en in de media. We doen dat ook offline, bijvoorbeeld door middel van workshops en individuele adviestrajecten. Wil je een idee krijgen van hoe we je op weg kunnen helpen naar een meer bewust leven? Kijk dan ook eens naar ons aanbod en laat het ons weten als we je ergens mee kunnen helpen.

Site Footer

Sliding Sidebar

Welkom bij Het Bewuste Stel

Iris & Bouke

Wat leuk dat je er bent! Wij zijn Iris en Bouke. We delen op deze website onze zoektocht naar een meer bewust leven. We schrijven over minimaliseren, zero waste, het tiny house dat we bouwen en andere bewuste keuzes die we maken. We hopen ook jou te inspireren om een leven te leiden dat bij jou past.

Meer over ons lees je hier.

Veel leesplezier!

Volg ons via e-mail