Ons streven is om anderen te inspireren om meer bewust te leven. Met name rondom klein(er) wonen, minder spullen, minder afval en eigen keuzes maken. We doen dat online via deze blog, via open dagen en in de media. We doen dat ook offline, bijvoorbeeld door middel van workshops en individuele adviestrajecten. Op deze pagina vind je de activiteiten die we binnenkort organiseren. Wil je een compleet overzicht van hoe we je op weg kunnen helpen naar een meer bewust leven? Kijk dan eens naar ons aanbod. Zien we je binnenkort bij een van onze activiteiten?

open dag tiny house
Drukbezochte eerste tiny house open dag in september 2020

Rondleiding tiny house (via hetkanWEL)

Woensdag 7 april, 17.00-18.00 uur

Via de Insta Live van duurzaamheidswebsite hetkanWEL geven we een virtuele rondleiding door ons tiny house. Opgeven kan via deze link. Lees ook het interview met hetkanWEL over ons tiny house.

Thematour tiny house (via Duurzame Huizenroute)

Zaterdag 10 april, 10.00-11.00 uur

Via de Nationale Duurzame Huizenroute geven we een virtuele rondleiding door ons tiny house. In deze tour ligt de nadruk op het duurzame aspect van klein wonen. Zo staan we uitgebreid stil bij de duurzaamheidsmaatregelen die we hebben genomen in ons tiny house, zoals regenwateropvang, composttoilet en zonnepanelen. De link om je op te geven voor deze tour volgt.

Site Footer

Sliding Sidebar

Welkom bij Het Bewuste Stel

Iris & Bouke

Wat leuk dat je er bent! Wij zijn Iris en Bouke. We delen op deze website onze zoektocht naar een meer bewust leven. We schrijven over minimaliseren, zero waste, het tiny house dat we bouwen en andere bewuste keuzes die we maken. We hopen ook jou te inspireren om een leven te leiden dat bij jou past.

Meer over ons lees je hier.

Veel leesplezier!

Volg ons via e-mail