Ons streven is om anderen te inspireren om meer bewust te leven. Met name rondom klein(er) wonen, minder spullen, minder afval en eigen keuzes maken. We doen dat online via deze blog, via open dagen en in de media. We doen dat ook offline, bijvoorbeeld door middel van workshops en individuele adviestrajecten. Op dit moment staan er geen activiteiten op het programma. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe activiteiten. Of schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Dan hoor je als eerste over nieuwe activiteiten.


Wil je alvast een idee krijgen van hoe we je op weg kunnen helpen naar een meer bewust leven? Kijk dan eens naar ons aanbod en laat het ons weten als we je ergens mee kunnen helpen!

open dag tiny house
Drukbezochte eerste tiny house open dag in september 2020

Site Footer

Sliding Sidebar

Welkom bij Het Bewuste Stel

Iris & Bouke

Wat leuk dat je er bent! Wij zijn Iris en Bouke. We delen op deze website onze zoektocht naar een meer bewust leven. We schrijven over minimaliseren, zero waste, het tiny house dat we bouwen en andere bewuste keuzes die we maken. We hopen ook jou te inspireren om een leven te leiden dat bij jou past.

Meer over ons lees je hier.

Veel leesplezier!

Volg ons via e-mail